"Укрпошта" поновила роботу у Бучі та Бородянці (ВІДЕО)

Де відновили надання поштових послуг та де планують

На Київщині "Укрпошта" частково відновила роботу поштових відділень у звільнених від російських окупантів населених пунктах. Подробиці розповів керівник підприємства Ігор Смілянський, передають "Коментарі".

За його словами, "Укрпошта" поступово відновлює роботу закритих поштових відділень у Київській області. "Починаємо їхню повноцінну роботу в найбільш постраждалих від окупації районах — у Бучі та Бородянці, а на початку травня надаватимуть послуги наші оператори та листоноші із сільських відділень Бучанського, Іванківського, Бородянського та Макарівського районів", — розповів Смілянський.

За його словами, поки що не працює пошта в Ірпені, тому що всі поштові відділення зруйновані. "Ми або їх відновимо, або разом із місцевою владою якнайшвидше знайдемо потрібні приміщення. А поки що видаємо пенсії, соцдопомогу та надаємо інші послуги пересувними відділеннями", — прокоментував керівник "Укрпошти" роботу в Ірпені. 

У Київській області працюють близько 600 стаціонарних та пересувних відділень "Укрпошти". Список працюючих відділень можна переглянути за посиланням. Керівник "Укрпошти" Ігор Смілянський оприлюднив відео перебування у Бучі під час відкриття поштового відділення та показав, як відроджується місто після жахливих часів боїв та окупації російськими військами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися