Кияни активно розраховуються з боргами за комуналку

Рівень оплати киянами послуг ЖКГ становить 94%

Кияни виявляють високу громадянську свідомість і дисципліну в питанні оплати комунальних послуг. Це підтверджується високим рівнем оплати - з урахуванням боргів ця цифра становить 94%. Про це повідомляє пресслужба Київської міськдержадміністрації (КМДА).

За останній квартал жителі столиці підвищили рівень оплати за послуги та активніше почали розраховуватися з боргами, які накопичилися в опалювальний період. Міська влада подякувала жителям міста за відповідальне ставлення до оплати послуг, оскільки це дозволяє комунальним підприємствам працювати стабільно, своєчасно оплачувати енергоносії, виплачувати заробітну плату та інше.

"Всього в столиці близько мільйона особових рахунків, за якими здійснюється нарахування різних видів послуг. І сьогодні жителі столиці демонструють належну їх оплату. Більш того, багато сімей в міжопалювальний період оплачують борги, які могли накопичитися за опалювальний період, коли нарахування вище. Провалів в платіжній дисципліні немає, незважаючи на нелегкий період карантину та складний фінансовий стан для багатьох споживачів. Ми за це дякуємо людям ", - повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

Нагадаємо, що київські життєзабезпечуючі підприємства міста не нараховують штрафів і пені на час карантину.

Як повідомляв портал "Коментарі", в столиці на кінець березня рівень оплати мешканцями комунальних послуг склав менше ніж 80%, що є рекордно низьким.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися