Київ кримінальний: офіціант викрав автомобіль у таксиста

Викрадач погрожував водієві таксі ножем

Чоловік погрожував таксисту фізичною розправою, і той віддав зловмиснику легковик. Про це повідомили в ГУ Нацполіціі Києва.

Відразу після викрадення таксист зателефонував орендодавцям, які заблокували автомобіль. Поліцейським таксист розповів, що позбувся машини в Голосіївському районі столиці.

Оперативники проаналізували відео з камер спостереження і встановили місцезнаходження викраденого автомобіля. Машину знайшли на Залізничному шосе. У салоні нікого не виявилося.

Завдяки оперативно-розшуковим заходам поліцейські затримали викрадача. Ним виявився 24-річний раніше судимий уродженець Київської області, що проживає в хостелі. Зараз слідчі встановлюють причетність чоловіка до скоєння крадіжки грошей і майна в одному із закладів громадського харчування, де він працював офіціантом.

Слідчі Голосіївського управління поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. За скоєне чоловікові загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше в поліцію подзвонив киянин і повідомив, що на парковці невідомий чоловік намагається відкрити автомобіль . На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські затримали автовикрадача, ним виявився 19-річний житель київської області, якого вже неодноразово судили за незаконний викрадення, розбій і хуліганську діяльність.

За даними правоохоронців, зловмисник підібрав ключі до чужій машині "Hyundai" і намагався виїхати на ній з парковки. Поліцейські знайшли у затриманого державні номери від інших транспортних засобів, набір автомобільних ключів, планшет і заглушку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися