У Києві затримали наркокур'єра: робив закладки

У підозрюваного виявили 57 пакетів з невідомим порошком

Боротьба з наркобізнесом в Києві приносить свої плоди. Так, правоохоронці затримали чоловіка, який розповсюджував наркотики шляхом "закладок" - таємних місць, про них повідомляють покупцям дурманних речовин. Про це повідомила пресслужба поліції Києва.

Так, епізод за участю наркокур'єра стався на Дарниці. Співробітники сектору дільничних офіцерів поліції територіального підрозділу у озера Тягле на вулиці Колекторній затримали підозрілого чоловіка. При поверхневій перевірці у нього виявили 57 пакетів з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотичний засіб. На місці події слідчо-оперативна група встановила, що пакети, загорнуті ізоляційною стрічкою, чоловік намагався приховати на прилеглій території. Таким чином, шляхом "закладок", зловмисник займався розповсюдженням наркотиків. Також поліцейські з'ясували, що до затримання чоловік встиг зробити сім "закладок" потенційним клієнтам, які також були видалені.

Речовина, яку вилучили у підозрюваного, досліджують експерти. У разі підтвердження, чоловікові загрожує до десяти років тюремного ув'язнення з конфіскацією майна.

Як повідомляв портал "Коментарі", столичні правоохоронці продовжують боротьбу з розповсюдженням наркотичних речовин. Раніше портал "Коментарі" вже інформував про те, що в Києві розкрили пересувну нарколабораторію.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися