Убив і розчленував: приїжджому з Донбасу загрожує до 15 років в'язниці

Зловмисник втопив розчленований труп в озері

Уродженець Донбасу приїхав до Києва і зняв квартиру у пенсіонера. Для того щоб заволодіти квартирою, чоловік убив 73-річного киянина, розчленував його труп і сховав у різних місцях водойми. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це повідомили в поліції Києва.

Так, в лютому цього року в затоці "Собаче гирло" місцеві жителі виявили пакет з головою людини всередині, а пізніше правоохоронці знайшли інші рештки тіла. На місці події працювали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, кінологи зі службовими собаками, криміналістична лабораторія та співробітники річкової поліції.

Під час проведення слідчих дій правоохоронці встановили і затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві пенсіонера. Ним виявився 37-річний уродженець Донецької області, який знімав житло у потерпілого. При силової підтримки співробітників полку поліції особливого призначення №1 чоловіка затримали на Київщині, куди він переїхав після скоєння злочину. В ході огляду орендованого приміщення фігуранта правоохоронці вилучили речі, що належали загиблому.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше правоохоронці затримали 32-х річного чоловіка, який вбив власну бабусю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися