Крали речі за допомогою сканера: поліція затримала двох автозлодіїв

Двоє раніше судимих зламували автомобілі за допомогою електронного сканера

У Києві на Солом'янці затримали двох чоловіків на крадіжку з автомобілів. Про це повідомляє в Facebook пресслужба ГУ Нацполіціі Києва.

Співробітники поліції в Солом'янському районі Києва помітили двох підозрілих чоловіків, які заглядали у вікна машин на автостоянці. При поверхневому огляді у них виявили електронний пристрій для злому автосигналізацій.

"Переглянувши камери відео спостереження, з’ясувалось, що впродовж десяти хвилин фігуранти шляхом сканування проникли до автівки 44–річного киянина, у якого викрали сумку із відеотехнікою, а також до машини 47–річної киянки та викрали гроші", - уточнили в поліції.

Зловмисники виявилися рецидивістами - раніше судимий 34-річний житель Києва, а також 19-річний житель Києва, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за шахрайство.

Першому вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. За його спільникові вирішується питання про повідомлення про підозру і обрання запобіжного заходу. За свої дії чоловіка можуть провести за гратами до шести років.

Як повідомляв портал "Коментарі", в зросли чоловік пограбував восьмирічну жительку столиці . Інцидент стався в Лісовому житловому масиві міста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися