Згвалтування на Київщині: екс-главі поліції Кагарлика вручили підозру

Підозрюваного поліцейського відправили під домашній арешт

Слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань в місті Києві, повідомили про підозру колишньому начальнику Кагарлицького відділення поліції (Київська область). Про це повідомила прес-служба ДБР.

Колишній поліцейський керівник підозрюється в неприйнятті заходів з припинення скоєння підлеглими незаконного затримання і в неповідомленні компетентним органам про злочин (ч. 2 ст. 146-1 КК України).

Слідчі встановили, що в січні 2020 року черговий Кагарлицького відділення поліції в нічний час отримав інформацію про присутність на третьому поверсі ОП двох громадян, які наручниками були пристебнуті до батареї працівниками сектору карного розшуку зазначеного відділення поліції без складання документів про затримання в установленому законодавством порядку щодо затриманих осіб. Про це черговий повідомив начальнику відділення поліції.

Крім підозри, екс-главу ОП Кагарлика відправили під домашній арешт. Якщо його провину доведуть, чоловік може втратити свободу на 7 років.

Як повідомляв портал "Коментарі", Неля Погребицька, жертва згвалтування і тортур поліцейськими в Кагарлику, зважилася розповісти про трагедію публічно, адже вважає що публічність - єдина її захист.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися