Стрілянина в Гідропарку: поліція затримала іноземця

Конфлікт відвідувача і охоронця привів до стрілянини в столичному Гідропарку

Не так давно один з бешкетників зламав шлагбаум і камери спостереження на в'їзді в Гідропарк. Тепер же столичне місце відпочинку відзначилося стріляниною. Про це повідомили в Національній поліції Києва.

Поліцейські Дніпровського управління отримали сигнал про поранення чоловіка на території Гідропарку. На місце події виїхали слідчо-оперативна група, наряд патрульної поліції і бригада медиків.

З'ясувалося, що учасниками конфлікту стали відвідувач і охоронець розважального закладу. Причиною називають нібито крадіжку. Під час з'ясування відносин, відвідувач дістав пістолет, кілька разів вистрілив в опонента і зник на своєму автомобілі в невідомому напрямку. 27-річного потерпілого госпіталізували і прооперували. Зараз його життю нічого не загрожує.

Поліцейські оперативно розшукали стрілка - ним виявився іноземець віком 36 років. Правоохоронці затримали порушника порядку, суд вирішив відправити його під варту без права застави. Громадянину загрожує до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше на Бессарабської площі в столиці України невідомі влаштували бійку зі стріляниною.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися