Сто мільйонів і мережа притонів у Києві: що буде з організаторами будинків терпимості

Організаторам нелегального бізнесу загрожує до 10 років в'язниці

У Києві судитимуть учасників злочинної групи, які організували мережу закладів розпусти. Річний оборот нелегального бізнесу становив понад 115 млн гривень. Такі цифри наводить столична прокуратура.

Правоохоронці повідомляють, що обвинувальний акт уже направлено до суду.

"Спрямований в суд обвинувальний акт стосовно організатора та шести учасників злочинної групи за фактами створення і утримання місць розпусти, звідництва, сутенерства, залучення осіб в заняття проституцією і легалізації коштів, отриманих злочинним шляхом", - йдеться в повідомленні.

Згідно з даними прокуратури, група осіб налагодила в Києві "розгалужену мережу установ з надання послуг сексуального характеру". Вартість послуг в таких закладах становила від 600 до 5 тис. гривень на годину.

З метою конспірації незаконний бізнес діяв під виглядом масажного салону, через який відмивалися отримані гроші. Річний оборот незаконного бізнесу становив понад 115 млн гривень.

"З метою подальшої спеціальної конфіскації в дохід держави накладено арешт на 92 банківських рахунки та майно організатора, а саме на дві земельні ділянки з будинком готельного типу в курортній зоні Яремче, три квартири в Києві, квартиру у Львові, приватний будинок в Дніпропетровській області та автомобіль ", - уточнили в прокуратурі.

Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі. Їхнє майно може бути конфісковано.

Як повідомляв портал "Коментарі", міська влада Амстердама має намір позбутися від поняття "червоних ліхтарів", яке викликає асоціацію з секс-послугами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися