Кілограм кокаїну і ще дещо: в Києві викрили мульти-наркодилера

Столичні поліцейські затримали наркоділка з кілограмом кокаїну

Столичні правоохоронці продовжують боротьбу з розповсюдженням наркотичних речовин. Раніше портал "Коментарі" вже інформував про те, що в Києві розкрили пересувну нарколабораторію . Однак, працівникам поліції важливо затримувати не тільки лінійних продавців, але і постачальників дурманних для  мозку речовин. Зокрема, великі торговці не "світяться", а ведуть свій бізнес використовуючи інтернет.

Так, в Києві затримано жителя Київської області за підозрою в організації системного збуту наркотичних речовин через інтернет і їх незаконному зберіганні в особливо великих розмірах. Про це заявили в Офісі генпрокурора, передає "Кореспондент".

Працівники відповідних правоохоронних органів оглянули не лише підозрілий автомобіль затриманого, але і його квартиру. В ході перевірки знайшовся 1 кілограм кокаїну, 400 таблеток екстазі, 0,3 кг псилоцибінові грибів (ЛСД). В "асортименті" продавця також знайшли 500 грам марихуани.

Крім того, у зловмисника виявили прилади для упаковки і герметизації наркотичних речовин, ваги, пакети, облік продажів, гаджети, за допомогою яких він продавав заборонених речовини через Інтернет-магазин, а також інші докази системного збуту наркотичних засобів.

На думку експертів, ринкова вартість вилученої "продукції" становить близько 5 млн грн.

Раніше портал "Коментарі" вже повідомляв про те, що в Одесу мали намір завезти партію наркотиків у вигляді дитячих іграшок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися