Іноземці обікрали киянина в ресторані на Печерську

Встановити особи крадіїв допомогли записи з камер відеоспостереження

Столиця приваблює не тільки порядних людей, але і зловмисників, ласих на чуже майно. Не секрет, що на вокзалі та в громадському транспорті орудують цілі банди, що промишляють крадіжками. Але крадіжки в ресторанах останнім часом були рідкістю. Втім, все змінюється. У закладі громадського харчування на Мечникова двоє іноземців вкрали гаманець в одного з відвідувачів. Про це повідомляє пресслужба Нацполіціі Києва.

Одна з працівниць ресторану звернула увагу на підозрілу поведінку двох клієнтів, повідомила охорони та викликала поліцію.

Правоохоронці опитали потерпілого і персонал закладу. У затриманні зловмисників допомогли записи з камер спостереження. Двох чоловіків, які підозрюються в крадіжці, затримали. Ними виявилися громадяни іншої держави, 32-х і 34 років.

Поліцейські провели поверхневий огляд, який і виявив у затриманих гаманець з документами потерпілого. Крім того, в гаманці були 6 тис. грн. Невдалим іноземцям загрожує до п'яти років за гратами.

Як повідомляв портал "Коментарі", Дарницький районний суд Києва виніс обвинувальний вирок чоловіку, який вкрав у потерпілої 700 тис. грн при обміні валют.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися