Киянку-пенсіонерку пограбували двоє іноземців

Зловмисників затримали за "гарячими слідами"

Двоє іноземних громадян вирішили поживитися майном пенсіонерки, але були затримані. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Так, згідно з інформацією правоохоронців, зловмисники віджали вікно в будинку киянки та проникли всередину. Зібравши деякі цінні речі, злочинці спробували сховатися. В той самий час в приміщенні спрацювала сигналізація. На місце події оперативно прибули група швидкого реагування, наряд поліції охорони та слідчо-оперативна група районного підрозділу. Оперативники помітили двох чоловіків, які вийшли з під'їзду будинку і при появі поліцейських спробували втекти. Правоохоронці наздогнали незнайомців і зупинили їх для перевірки. Під час поверхневого огляду працівники поліції виявили в них речі, які належать 63-річній місцевій жительці.

Зловмисники виявилися уродженцями іншої країни, 1977 і 1988 народження. Раніше вони вже не раз мали проблеми з правоохоронцями через порушення правил дорожнього руху.

Підозрюваним у квартирній крадіжці загрожує до шести років ув'язнення.

Як повідомляв портал "Коментарі", дорослий чоловік пограбував восьмирічну жительку столиці. Інцидент стався в Лісовому житловому масиві міста.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися