Приїжджий пограбував київського підлітка

Зловмиснику з Кіровоградської області загрожує до семи років в'язниці

Гості столиці не завжди є ввічливими та добропорядними. Про випадок, коли приїжджий скоїв пограбування київського тінейджера повідомили в прес-службі поліції Києва.

Так, згідно з інформацією правоохоронців, до них звернувся 17-річний хлопець і повідомив, що на спортивному майданчику до нього підійшов невідомий і погрожуючи предметом схожим на пістолет, відібрав гроші. Підліток розповів, що зловмисник вистрілив в повітря, забрав 500 гривень і зник.

Хлопець описав зовнішність грабіжника, і по гарячих слідах його затримали. Злочинцем виявився 30-річний житель Кіровоградської області, неодноразово судимий за майнові злочини. Слідчі Оболонського управління поліції правопорушника повідомили про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Зловмисник вирушив за ґрати - таке рішення прийняв суд. За свій вчинок чоловік може втратити свободу на сім років.

Як повідомляв портал "Коментарі", двоє іноземних громадян вирішили поживитися майном пенсіонерки, але були затримані. Так, згідно з інформацією правоохоронців, зловмисники віджали вікно в будинку киянки і проникли всередину. Зібравши деякі цінні речі, злочинці спробували сховатися. В цей же час в приміщенні спрацювала сигналізація. На місце події оперативно прибули група швидкого реагування, наряд поліції охорони та слідчо-оперативна група районного підрозділу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися