У метро Києва затримали кишенькову злодійку з Закарпаття

Злодійці загрожує до п'яти років позбавлення волі

Поліція Києва припинила злочинні дії злодійки, яка приїхала до Києва із Закарпаття. Правоохоронці затримали жінку, яка обікрала пасажира метро. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Так, поліцейські звернули увагу на молоду дівчину, поведінка якої здалося їм підозрілою. Вони помітили, що та постійно оберталася серед пасажирів, а потім витягла з кишені чоловіка гаманець з грошима та документами.

Жінку затримали правоохоронці та доставили в управління поліції. Зловмисницею виявилася 21-річна мешканка Закарпатської області, яка вже притягувалася за аналогічні злочини.

Слідчим відділом управління поліції в метрополітені жінці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом слідчі направили до суду. Зловмисниця може відправитися під арешт на пів року або позбутися свободи на термін до п'яти років.

Як повідомляв портал "Коментарі", дві жінки намагалися вкрасти гроші у сім'ї з дітьми. Один з очевидців зірвався і почав матюкати злодійок, після чого побив їх. Потім одну з жінок він поставив на коліна і змусив просити вибачення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися