Киянин з посібниками вербував жінок для проституції за кордоном (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці схеми розповіли в прокуратурі та поліції

На Київщині викрили схему вербування жінок для сексуальної експлуатації за кордоном. Про це розповіли в регіональній прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними слідства, схему організував мешканець Києва. Чоловік розповсюджував у месенджері оголошення про високооплачувану роботу за кордоном. Жінкам, які потрапили у складне матеріальне становище, пропонував швидкий заробіток. Працевлаштування у Туреччині включало надання сексуальних послуг. В особистому листуванні з жінками з Київської області чоловік чинив на них психологічний тиск. Частину грошей "робітниці" мали віддавати йому.

В поліції Київської області уточнили, що сутенером виявився 36-річний мешканець Києва. В нього були спільники за кордоном, серед яких російська громадянка.

"Дивно, але в нашій країні й досі лишились люди, які намагаються заробити брудні гроші на продажі людей в рабство.  Цей мерзотник, змовившись із громадянкою Росії, вербував і вивозив до Туреччини дівчат, які через війну опинились у скрутному становищі. Замість того, аби захищати Батьківщину він "підривав" нашу країну зсередини", — прокоментував начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Правоохоронці задокументували спробу переправлення мешканки Київської області до Туреччина. За місцем проживання сутенера провели обшук та виявили речові докази. Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні злочину. Зараз вирішують питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися