У Києві незаконно продавали диких та екзотичних тварин (ФОТО, ВІДЕО)

Правоохоронці вилучили сотні знесилених тварин та птахів

У Києві викрили чоловіка та жінку, які займались незаконним продажем диких та екзотичних тварин і жорстоко поводились з ними. Про це розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

Рідкісних тварин, які занесені до Червоної книги, продавали через інтернет-оголошення та соціальні мережі. Під час обшуків в особистих та конспіративних квартирах торгівців знайшли близько 400 різноманітних видів птахів та тварин.

За словами керівника Оболонського управління поліції Сергія Бондара, 36-річна жінка та 35-річний чоловік утримували тварин у жахливих умовах, а деякі з них були зневоднені та виснажені.

"Виявили близько 400 тварин різноманітних видів, серед яких і троє маленьких тигренят, мавпи, єноти, рептилії та птахи. До проведення слідчих дій були залучені також спеціалісти Державної екологічної інспекції та столичного зоопарку", — повідомив Бондар.

Під час обшуків правоохоронці також знайшли безліч підробок ветеринарних документів та пусті бланки документів на тварин.

За фактами жорстокого поводження з тваринами вчинене з особливою жорстокістю та підробку документів відкрили кримінальні провадження. Фігурантам повідомили про підозри. Торгівцям загрожує від п’яти до восьми років тюрми з конфіскацією тварин. Диких та екзотичних тварин вилучили та передали на утримання у Київський зоопарк. 



Читайте также