Бензин та дизель: водіїв на Київщині ошукали на мільйони (ВІДЕО)

Понад сотні людей втратили чималі гроші

У Вишгородському районі під час гострого дефіциту палива молода жінка організувала шахрайську схему з продажем бензину та палива по цінам нижче, ніж можна було купити на АЗС. Про це розповів начальник Національної поліції України у Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

"83 злочинних епізоди на понад чотири мільйони гривень збитків! Під час активних бойових дій на Київщині та складної ситуації з паливом ця 28-річна жителька Вишгородщини організувала шахрайську "піраміду" реалізації дизеля та бензину", — повідомив Нєбитов.

За його словами, клієнти спокушалися на занижену ціну товару, замовляли пальне тонами, платили кошти, та зрештою лишались ні з чим, адже шахрайка тільки "годувала" обіцянками як замовників, так і постачальників.

"Коли ж ошуканих покупців та "партнерів" стало забагато, аферистка втекла в Рівне. Саме там її і викрили працівники кримінальної поліції Київщини. Шахрайці вже оголосили про підозру", — розповів начальник Національної поліції України у Київській області.

На оприлюдненому відео затримана жінка зізнається у злочині та каже, що від її дій постраждали близько сотні ошуканих людей на загальну суму у чотири мільйони гривень.

Читайте также