Поліція Київщини затримала кілера, підозрюваного у вбивстві магната

Затриманий громадянин РФ, що знаходився в міжнародному розшуку

Правоохоронці викрили 39-річного учасника групи найманих вбивць у місті Біла Церква. Кілер є вихідцем з Чеченської Республіки. Він підозрюється у вбивстві грузинського магната. 

Про це повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов на своїй сторінці у Facebook. Правоохоронець нагадав, що у 2019 році бізнесмен Ніколоз Давіташвілі зник у центрі Києва. Потім його тіло знайшли в криниці із вогнепальним пораненням.

Андрій Нєбитов зазначив: "Вбивство було скоєно з корисливих мотивів та за попередньою змовою групи осіб. Правопорушники стріляли декілька разів в груди і шию потерпілому."

Підозрюваний протягом тривалого часу знаходився в міжнародному розшуку за скоєння умисного вбивства. Правоохоронці Київщини знайшли кілера у Білій Церкві, де він тимчасово проживав. Зловмиснику загрожує довготривале або довічне позбавлення волі.

"Дякую працівникам кримінальної поліції Київщини та бійцям "КОРДу" за блискучу спецоперацію. Продовжуємо служити та захищати!" - звернувся до колег Андрій Нєбитов.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що на Київщині затримали на хабарі голову районної військової адміністрації. У Броварському районі затримали виконуючого обов’язки начальника районної військової адміністрації та його радника під час спроби отримання хабара.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Гонта

12 вересня 2022, 17:48

...понятно, что не слесаря Васи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися