Судитимуть шахрая, який незаконно заволодів квартирою у центрі Києва

Шахрай заволодів квартирою вартістю понад 3 млн гривень

Дарницькою окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Києва, який на підставі підроблених документів незаконно заволодів квартирою в історичному центрі столиці. Помешкання вартістю понад 3 млн гривень належало громадянці США. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Досудовим розслідуванням установлено, що шахрай на підставі підробленого договору купівлі-продажу зареєстрував за собою право власності на квартиру поруч з Володимирським собором. У подальшому зловмисник перереєстрував житло на третіх осіб.  

Правоохоронці встановили особу зловмисника та провели обшуки за місцем його проживання.

За скоєний злочин йому загрожує до 12 років позбавлення волі.  

На квартиру потерпілої накладено арешт.

Нагадуємо, що у Києві чоловік застрелив військовослужбовця через дорожній конфлікт. Поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві військовослужбовця під час дорожнього конфлікту. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

У Києві СБУ викрила викладачку, що поширювала проросійські наративиЖінка створила та адмініструвала кілька анонімних інформаційних ресурсів в соціальних мережах та месенджерах. В них вона публікувала надані їй матеріали з проросійськими наративами, які дискредитували українську владу та Збройні Сили України, - пишуть "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саша

24 жовтня 2022, 15:56

Вот негодяй! Гражданку США нагреть вздумал! Ничего уже не боятся, ни морских котиков, ни 6 Тихоокеанского фло́та, ни ЦРУ. Если бы не украинская полиция и прокуратура - то даже и не знаю...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися