На Київщині хлопець холоднокровно вбив матір (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці вбивства розповіли в поліції

У Київській області молодий хлопець холоднокровно наніс матері десять ударів ножем та в деталях продумав план втечі. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, 18-річного хлопця затримали працівники кримінальної поліції біля платформ залізничного вокзалу у Києві з квитком до Івано-Франківська.

"На тілі загиблої було нараховано десять ножових поранень. 27 жовтня ми отримали інформацію на спецлінію 102 від жінки, яка повідомила про загибель її сестри за місцем її мешкання", — зазначив Нєбитов.

Керівник Національної поліції України в Київській області розповів, що слідчі швидко встановили обставини вбивства на місці скоєння злочину.

"Судово-медичним експертом на тілі загиблої було нараховано десять ножових поранень. З них — п’ять у спину, три — в шию, одне — в ключицю, і навіть одне — в обличчя", — розповів голова регіональної поліції.

Правоохоронець зазначив, що це не перший випадок, коли тривалі конфліктні стосунки між батьками і дітьми закінчуються смертю. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися