Про наслідки ракетних обстрілів розповіли в поліції Київщини (ФОТО)

Що відомо про чергову атаку російських окупантів

Внаслідок останньої потужної ракетної атаки російських окупантів, що сталася 16 грудня, в Київській області є поранені та пошкодження не тільки критичної інфраструктури, а й приватних будинків. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, в регіоні чотири потерпілих від обстрілів ворожими ракетами та дев’ять пошкоджених приватних будинків. Окрім того, у Броварському, Бучанському та Фастівському районах Київської області правоохоронці зафіксували пошкодження приватного майна та автівки.

Через влучання у критичну інфраструктуру частина населених пунктів Київської області лишились без світла. В регіоні ввели екстрені відключення електроенергії. Окрім того, 16 грудня, аварійні відключення електрики застосували по всій країні, у більшості міст і регіонів. У Києві та 14 областях також внаслідок відключень енергії зупинилося водопостачання. В столиці також довелося тимчасово зупинити роботу метро.

Поліцейські вже оглянули вісім місць падіння збитих російських ракет на Київщини. Робота з пошуку уламків збитих снарядів триває. Голова Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов зазначив, що під час повітряної тривоги отримали три десятки повідомлень від мешканців регіону про проліт ворожих ракет. Це допомогло силам Протиповітряної обороні знищити зброю російських окупантів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися