На Київщині пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури (ФОТО)

Оприлюднені фото з місця вибухів та пожеж в столиці та в регіоні

Російські окупанти атакували критичну інфраструктуру Київщини. Про черговий воєнний злочин розповіли в Офісі генерального прокурора, передають "Коментарі".

За даними відомства, після чергового обстрілу Київської області дронами-камікадзе розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни. Слідство встановило, що внаслідок атаки Київщини ворожими безпілотниками пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури, а також приватні житлові будинки. Через обстріли в регіоні постраждали двоє людей. Інформацію щодо потерпілих та руйнувань уточнюють. На місцях вибухів працюють прокурори, слідчі та експерти.

Фото ліквідації наслідків обстрілів Києва та Київської області також оприлюднив голова Державної служби з надзвичайних ситуацій України Сергій Крук. "Нічна атака на столицю та Київську область. Підрозділи на місцях. Працюємо та ліквідовуємо наслідки. Ось так росіяни привітали наших дітей зі святом", — прокоментував посадовець.

Підсумки обстрілів Києва "шахідами" оприлюднили в Київській міській військовій адміністрації (КМВА). Начальник КМВА Сергій Попко поінформував, що за час повітряної тривоги в небі над Києвом зафіксували 23 дронів-камікадзе, з них сили оборони знищили 18 безпілотників. Уламками збитих "шахідів" у Києві пошкоджені проїжджа частина у Солом’янському районі, а також вікна багатоповерхівки у Шевченківському районі столиці. Також є влучання в об’єкт критичної інфраструктури.

Нагадаємо, про чергову атаку російських окупантів на столицю розповів Київський міський голова Віталій Кличко. За його словами, енергетики та тепловики працюють над тим, щоб оперативно стабілізувати ситуацію з енерго- та теплопостачанням. Рятувальники вже ліквідували наслідки вибухів у столиці та оприлюднили фото та відео з місця гасіння пожеж. Одну з пожеж у Києві на площі 150 квадратних метрів довелося гасити понад 2,5 години. Після влучання дрону-камікадзе в столиці горів пошкоджений вибухом об’єкт критичної інфраструктури. Після нічних обстрілів у Києві запровадили екстрені вимкнення світла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися