Пропонував широкий асортимент "товарів": у Києві затримано наркодилера

Наркоторговця затримано та поміщено до ізолятору тимчасового тримання

Правоохоронці Києва затримали наркоторговця із товаром на суму понад 50 000 гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Серед широкого асортименту наркотичних та психотропних засобів, який пропонував зловмисник: марки ЛСД, канабіс, кокаїн, пігулки МДМА, псилоцибінові гриби та амфетамін.

Загалом, під час обшуку за місцем мешкання фігуранта поліцейські вилучили 40 марок ЛСД, 20 грамів МДМА, псилоцибінові гриби, канабіс, амфетамін, а також 17 000 гривень та 80 доларів США. Під час проведення оперативних закупівель було вилучено ще 35 пігулок МДМА та кокаїн. За цінами "чорного" ринку вартість вилученого "товару" становить понад 50 000 гривень. 

Наркоділка, 25-річного уродженця міста Суми, затримано та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. З вересня цього року він перебував у державному розшуку через неявку до суду у справі за вчинення аналогічного злочину. 

Наразі фігуранту готується повідомлення про підозру. Незаконний обіг наркотичних засобів може обернутися для нього десятьма роками позбавлення волі. Поліція проводить заходи із встановлення інших осіб, причетних до наркозлочину. Досудове розслідування триває.

Організував злочинний синдикат: на Київщині засуджено "наглядача" у СІЗО. Перебуваючи в СІЗО, обвинувачений набув авторитету серед співкамерників і був призначений так званим "наглядачем" частини корпусів ізолятора. Зловмисник отримав повну неформальну владу, встановив кодекс поведінки та забезпечив суворий контроль за його дотриманням.

Обвинувачений використовував свої зв’язки із злочинною діяльністю для створення злочинного синдикату та організації надходження наркотиків і сильнодіючих лікарських засобів до СІЗО та за його межами у столиці. Кошти, отримані від їх реалізації, зокрема і серед злочинців, направлялися на так званий "общак".

Отримував партію "товару": у Києві на пошті затримали збувача психотропів. Оперативники затримали чоловіка 2003 року народження на пошті під час отримання ним посилки з солями Альфа-PVP.

У Києві викрили двох наркодилерів з "товаром" на 600 тис. грн. Повідомлено про підозру двом особам, які займалися збутом особливо небезпечних наркотичних засобів у великих розмірах. У ході проведених обшуків за місцями мешкання наркодилерів правоохоронці вилучили 280 пакунків та брекетів з розфасованими наркотичними засобами загальною масою понад 2 кг, предмет, схожий на зброю, а також грошові кошти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися