У Києві під час комендантської години виявили закладників (ФОТО)

Правоохоронці виявили у телефоні чоловіка фотографії зіп-пакетів та позначки на карті

Співробітники столичного патруля затримали ймовірних закладників. Про це повідомляє патрульна поліція Києва.

Вночі 24 грудня на вулиці Михайла Максимовича інспектори помітили автомобіль Toyota, водій якого порушив комендантську годину. Правоохоронці зупинили його.

Під час розмови із водієм поліцейські помітили у нього ознаки наркотичного сп'яніння. Громадянин відмовлявся проходити освідування на стан сп'яніння у встановленому законом порядку.

Оскільки водій і пасажир помітно нервували, патрульні обшукали чоловіків та машину та виявили чимало сумок та шприців із речовинами, ймовірно, наркотичної дії. Крім того, правоохоронці виявили у мобільному телефоні пасажира фотографії зіп-пакетів та позначки на карті.

Інспектори склали протокол на керманича за ч. 1 ст. 130 (управління транспортним засобом у стані сп'яніння). Винесено постанову за ч. 2 ст. 126 КУпАП (управління транспортним засобом особою, яка не має права керувати таким транспортним засобом). На місце події було викликано слідчих.

У Києві викрили двох наркодилерів з "товаром" на 600 тис. грн. Двоє людей підозрюються у збуті особливо небезпечних наркотиків у великих кількостях. У ході обшуку за місцями проживання наркоторговців співробітники правоохоронних органів вилучили 280 пакунків, у яких знаходилися розфасовані наркотики загальною масою понад 2 кг, предмет, схожий на зброю, та кошти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися