У Києві за розбещення малолітніх дітей та порноконтент судитимуть педофіла (ВІДЕО)

Подробиці розповіли в столичній поліції

Поліція Києва направила до суду обвинувальний акт відносно педофіла, який розбещував малолітніх дітей та знімав порноконтент. Подробиці кримінальної справи розповіли в столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, уродженець Дніпропетровської області вчиняв щодо шести малолітніх сексуальне та домашнє насильство і створював дитячу порнографію. Під час обшуку за місцем його проживання вилучили близько 15 гігабайтів порноконтенту за участю дітей.

Розбещував малолітніх 28-річний чоловік. З 2017 по 2022 роки він вчиняв сексуальне насильство та знімав це на відео із двома малолітніми дівчатками, доньками двох його співмешканок, із якими проживав у різні періоди. Також чоловік знущався з трьох малолітніх синів та доньки однієї із співмешканок. Він виганяв дітей на вулицю без одягу, відбирав гроші, їжу та принижував. Найменшій постраждалій дитині нині всього п’ять років, найстаршій — 15 років.

Спецпризначенці затримали та заарештували педофіла в Кривому Розі. Затриманому повідомили про підозру за кількома статями Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт скерували до суду. За злочини відносно дітей педофілу загрожує довічне ув’язнення.

заперечував воєнні злочини російських окупантів в Бучі. Проти настоятеля парафії Київсько-Житомирської дієцезії Римсько-Католицької церкви зібрали докази щодо антиукраїнській діяльності. Священик публічно виправдовував напад російських військ на Україну та заперечував воєнні злочини російських загарбників проти українців. В СБУ зазначили, що факти численних вбивств і катувань людей в Бучі в своїх "промовах" перед вірянами священник називав "постановкою". Настоятель закликав не довіряти офіційній інформації українських державних установ та ЗМІ про вчинені російськими окупантами воєнні злочини. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на в’їзді в Київ затримали проросійського священика з Харкова. Чоловіка викрили під час перевірки автобуса. У телефоні церковного служителя знайшли безліч номерів російських операторів, листування проросійського спрямування та компрометуючі матеріали російської пропаганди. Затриманий 46-річний пасажир виявився ієреєм в Харківській єпархії. Прикордонникам він розповів, що їде у Києво-Печерську лавру.

Читайте также