У Києві чоловік продавав фальшиві водійські посвідчення (ФОТО)

Чоловік оцінював вартість послуг від 2500 до 7500 гривень

Столичними правоохоронцями оголошено зловмиснику про підозру у підробці та продажу посвідчень водіїв та свідоцтв про реєстрацію авто. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Слідчі викрили 27-річного донеччанина, який продавав підроблені посвідчення водія та техпаспорти. Шахрай створив в Інтернеті сайт для продажу фальшивих документів. Чоловік оцінював вартість послуг від 2500 до 7500 гривень в залежності від типу документа. За скоєні ним злочини йому може загрожувати до восьми років ув'язнення.

У ході досудового розслідування встановлено, що чоловік створив сайт для продажу водійських посвідчень та свідоцтв про реєстрацію автомобілів. Відомо, що чоловік оцінював вартість послуг у 2500 гривень за дублікат посвідчення водія та 7500 гривень за посвідчення водія категорії В1. Під час обшуку за місцем проживання фігуранта у столичній квартирі правоохоронці виявили та вилучили чорнові записи, мобільні телефони із листуваннями з покупцями, а також близько 56 тисяч гривень та 2 тисячі доларів готівкою.

На даний момент встановлено особи двох осіб, які купили у чоловіка підроблені посвідчення. Фігурант був затриманий. Слідчі оголосили йому про підозру у скоєнні злочину. Ведеться досудове розслідування.

У Києві зупинили водія з підробними документами. Поліція зупинила автомобіль Skoda на одному з блокпостів. Спілкуючись із правоохоронцями, 32-річний водій надав усі необхідні документи для перевірки.

Інспектори швидко помітили ознаки підробки посвідчення водія: відсутність елементів голографічного захисту, невизначені шрифти та незрозумілий мікротекст.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися