У Києві затримали підозрюваного у зґвалтуванні малолітньої дитини

11-річна дівчинка розповіла психологу, що її вітчим кілька років вчиняв щодо неї розпусні дії

Правоохоронці Києва затримали підозрюваного у зґвалтуванні падчерки. Поліція зібрала докази та повідомила фігуранту про підозру. Йому загрожує довічне ув'язнення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

У серпні цього року співробітники ювенальної поліції Шевченківського району разом із соціальними працівниками забрали з неблагополучної сім'ї двох малолітніх дівчаток. Під час перевірки правоохоронці підтвердили, що діти проживали в антисанітарних умовах, що загрожували їх життю та здоров'ю. Було складено адмінпротоколи на батьків за невиконання ними батьківських обов'язків.

Але вже у листопаді цього року до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від адміністраторів дитячого центру соціально-психологічної реабілітації. Під час перебування в установі 11-річна дівчинка розповіла психологу, що її вітчим кілька років вчиняв щодо неї насильство. На місце події оперативно прибули слідчі. За фактом розбещення малолітньої дитини близьким родичем правоохоронці порушили кримінальну справу. 

У ході досудового слідства встановлено, що протягом двох років вітчим вчиняв розпусні дії щодо дочки своєї дружини у квартирі на вулиці Салютній. За висновками психологічної роботи з малолітньою потерпілою встановлено, що дитина є жертвою домашнього насильства: психологічного та фізичного. Правоохоронцями призначено низку судово-психіатричних експертиз та опитано педагога та психолога щодо відомих ним обставин кримінального злочину.

У ході розслідування кримінальної справи ювенальна поліція спільно з оперативниками провели санкціонований обшук за місцем проживання підозрюваного, під час якого було виявлено два мобільні пристрої та флеш-накопичувач з матеріалами порнографічного характеру. Правоохоронці затримали фігуранта.

Наразі триває перевірка щодо можливої розпусної поведінки затриманого щодо його 7-річної доньки. Вирішується також питання про правову оцінку дій матері потерпілої, яка могла бути в курсі дій зловмисника.

Шевченківський районний суд столиці обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Йому загрожує довічне ув'язнення за скоєння тяжкого злочину.

У Києві за розбещення малолітніх дітей та порноконтент судитимуть педофіла. Уродженець Дніпропетровської області вчиняв щодо шести малолітніх сексуальне та домашнє насильство і створював дитячу порнографію. Під час обшуку за місцем його проживання вилучили близько 15 гігабайтів порноконтенту за участю дітей.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися