У Києві чоловік напав на перехожого та побив до втрати свідомості

Правоохоронці затримали зловмисника

Оперативники затримали чоловіка, який зчинив розбійний напад на перехожого у Голосіївському районі столиці. Нападник бив потерпілого, поки чоловік не знепритомнів, після чого втік з особистими речами постраждалого. Про це повідомили у столичній поліції.

Інцидент відбувся у Голосіївському районі Києва. До поліції із заявою про розбійний напад звернувся місцевий мешканець. На місце події прибули правоохоронці для відпрацювання отриманої інформації. Слідчі порушили кримінальну справу.

Заявник повідомив поліції, що коли він повертався додому близько 22:00, на вулиці Антоновича до нього підійшов невідомий чоловік, викликав конфлікт, а потім напав на потерпілого і продовжував його бити, поки він не знепритомнів. Після нападу злочинець втік з мобільним телефоном та годинником 31-річного потерпілого. Прийшовши до тями, постраждалий попрямував додому і викликав поліцію та медичну допомогу.

Максим Строк, заступник начальника Голосіївського управління поліції, розповів, що поліція одразу ж почала пошуки нападника, як тільки отримала його опис. Правоохоронці опитали ймовірних свідків злочину. На те, щоб знайти чоловіка, який скоїв цей злочин, знадобилося менше доби.

Ним виявився 19-річний уродженець Дніпропетровської області, який мешкає у Києві. Слідчі провели невідкладний обшук за місцем проживання підозрюваного та вилучили одяг, який нападник носив у день злочину, як речові докази. Злочинцеві вдалося продати награбоване майно.

Поліція затримала нападника. Затриманому повідомили про підозру. Йому загрожує від восьми до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

У Києві чоловік нападав із ножем на жінок. Слідчі столичної поліції скерували до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який нападав на киянок. За такі дії обвинуваченому загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. В однієї з потерпілих зловмисник забрав сумку з особистими речами, а в іншої киянки, пригрозивши ножем, відібрав пакети з продуктами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися