Кадирівцям не вдалося захопити дітей на Київщині, — МВС

Чеченці планували захопити дитячий будинок

Бойовики лідера Чечні Рамзана Кадирова планували захопити дитячий будинок у Київській області. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко, передають "Коментарі".

За його словами, українські правоохоронці проаналізували відео, яке оприлюднив Кадиров у соцмережах, та прийшли до висновку, що кадирівці планували захопити дитячий будинок, але ані дітей, ані персоналу там не знайшли.

"Саме в одному з дитячих будинків Київської області вони і знімали своє відео. На щастя, дітей раніше евакуювали", — зазначив Денисенко. 

Радник очільника МВС України додав, що цим відео Кадиров намагався показати, що він воює разом зі своїми бойовиками. Лідер Чечні хоче відбілити репутацію чеченських підрозділів, яких використовують лише як загороджувальні загони.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кадиров заявив, що був під Києвом. Терорист опублікував відео та заявив, що воно зняте у Гостомелі, за 25 км від столиці.

Нагадаємо, колишній народний депутат України Євген Рибчинський оголосив винагороду за вбивство Рамзана Кадирова — екснардеп обіцяє будинок та ділянку 40 соток під Києвом за голову лідера чеченських бойовиків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися