На місці обстрілів літака "Мрія" розпочали слідчі дії (ВІДЕО)

Як працюють криміналісти та експерти можна подивитись на відео

Національна поліція України проводить слідчі дії на місці знищення російськими окупантами літака "Мрія" в аеропорті Гостомеля. Про це розповіли у відомстві, передають "Коментарі".

На оприлюдненому правоохоронцями відео можна подивитись, як працюють слідчі, вибухотехніки та криміналісти. Експерти ретельно фіксують руйнування найбільшого літака в світі — Ан-225 "Мрія".

"Проводиться огляд місця подій, а саме — місця, де дислокувався літак ДП "Антонов" Ан-225 "Мрія", що є найбільшим літаком України. Як бачимо, є значне пошкодження техніки і будівель навколо", — прокоментував представник поліції.

Правоохоронці встановлюють обставини знищення аеропорту та рівень пошкодження літака Ан-225 "Мрія", а також збирають речові докази, які свідчать про перебування у Гостомелі армії Росії. Під час огляду вже виявили багато знищеної бойової техніки російських окупантів, їхні особисті речі та мобільні телефони операторів РФ. Детальніше — дивіться на відео.


Нагадаємо, саме в аеропорті Гостомелю тривали найзапекліші бойові дії під час оборони Києва. Злітні смуги цього летовища російські окупанти планували використати для висадки великої кількості десанту та броньованої техніки, але українські військові завадили цим планам. Зараз аеропорт Гостомеля повністю під контролем ЗСУ. Найбільший у світі літак Ан-225 "Мрия" був знищений під час авіаобстрілів 27 лютого.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися