На Київщині сталася кривава сварка між братами (ФОТО)

Потерпілого з ножовим пораненням доправили до лікарні

Кривава сварка між братами сталася на Київщині. Унаслідок конфлікту молодший брат наніс удар кухонним ножем у живіт старшому. Поліція повідомила кривднику про підозру. Про це інформує поліція Київської області, передають "Коментарі".

2 січня до поліції надійшло повідомлення від медперсоналу про пацієнта з ножовим пораненням. Правоохоронці, які прибули на місце, дізналися, що між двома жителями села Великі Пріцьки, 38 і 31 років, виник конфлікт.

В результаті сварки молодший брат ударив старшого кухонним ножем у живіт. Потерпілого з ножовим пораненням доправили до лікарні.

Співробітники правоохоронних органів оперативно затримали порушника та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі слідчі Обухівського управління поліції Київської області повідомили про підозру зловмиснику за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження. Фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

У Києві чоловік кілька разів вдарив товариша ножем під час застілля. До поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до лікарні госпіталізували чоловіка із ножовими пораненнями. На місце негайно виїхали правоохоронці. Злочинця було затримано на місці. Також було вилучено закривавлений ніж.

Як з'ясувалося, подружжя та їх товариш разом винаймали квартиру. Під час спільного застілля між ними спалахнула сварка, під час якої чоловік вдарив дружину свого друга. У відповідь противник кілька разів ударив кривдника ножем у груди та живіт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися