У Києві озброєний розбійник напав на фінансову установу (ФОТО)

У Києві викрито та затримано чоловіка, який вчинив розбійний напад на фінансову установу

У столиці "по гарячих слідах" затримано розбійника, який з ножем напав на установу по видачі мікрокредитів. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Повідомляється, що 3 січня 2023 року в кредитну установу, розташовану по вулиці Старовокзальній у Києві, увірвався чоловік в чорній медичній масці та вчинив напад на співробітницю установи. Нападник вдарив жінку кулаком по голові, попередньо забризкавши її обличчя газовим балончиком, та забрав із сейфа 22 тисячі гривень, погрожуючи ножем

Зловмисник втік з місця події, однак згодом був встановлений та затриманий правоохоронцями. Наразі фігуранту повідомлено про підозру за фактом розбою та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Правоохоронці перевіряють причетність затриманого до вчинення аналогічних правопорушень на території Києва.

Нагадуємо, що у Києві забудовник намагався стягнути з власника квартири "штраф" у розмірі 10 тисяч доларів. Забудовника і співробітницю відділу продажів, які вимагали 10 000 доларів США за реєстрацію права власності на квартиру, судитимуть у Києві.

Забудовник зажадав, щоб потерпілий виплатив ще 10 000 доларів США у вигляді так званого "штрафу", який не був включений в умови договору, на додаток до залишку заборгованості за договором. У разі відмови забудовник погрожував потерпілому, що він не отримає право власності на квартиру.

Читайте также