У Києві чоловік "накачав" жінку психотропною речовиною під час побачення

У столиці жінка стала жертвою розбійного нападу

У Києві притягнуть до кримінальної відповідальності зловмисників, які вчинили розбійний напад на жінку. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Один із зловмисників під час побачення додав сильнодіючу речовину в напій потерпілої, а потім разом із напарником викрав її золоту прикрасу та мобільний телефон. Наразі слідчі завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду. Порушникам закону загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У серпні 2022 року до поліції Києва надійшло повідомлення від медиків про те, що вони виявили непритомну жінку з ознаками медикаментозного отруєння біля під’їзду багатоповерхівки на вулиці Калачевського.

Поліція поспілкувалася з потерпілою в лікарні, і правоохоронцям стало відомо, що вона стала жертвою пограбування. Жінка пояснила, що запланувала побачення з чоловіком на сайті знайомств. Сидячи в кафе, їй раптово стало зле, і новий знайомий з іншим чоловіком завів її до машини. Потерпіла спостерігала, як нападники відібрали у неї мобільний телефон і зняли з шиї золотий ланцюжок, після чого вона втратила свідомість. Згодом медики встановили у жінки отруєння психотропною речовиною.

Правоохоронці провели ряд слідчо-розшукових заходів і за кілька годин встановили та затримали підозрюваних. Під час обшуку за місцем проживання одного з порушників слідчо-оперативна група виявила золотий ланцюжок потерпілої, а в автомобілі іншого також її мобільний телефон. Зловмисниками виявилися іноземець 1982 року народження та громадянин України 1964 року народження.

Спільникам повідомлено про підозру у вчиненні грабежу, поєднаного з нанесенням тяжких тілесних ушкоджень, вчиненого в умовах воєнного стану. Наразі слідчі завершили досудове розслідування та скерували матеріали до суду. Під час слідства обвинувачені перебували під вартою. Підозрюваним загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У Києві озброєний розбійник напав на фінансову установу. У столиці "по гарячих слідах" затримано розбійника, який з ножем напав на установу по видачі мікрокредитів.

Читайте также