На Київщині злочинна група погрожувала підприємцям розправою та вимагала гроші

Зловмисники пред'явили підприємцям вимогу про необхідність сплатити їм 10 тис доларів США

Троє осіб постануть перед судом на Київщині за вимагання з приватних підприємців неіснуючого боргу в розмірі 10 000 доларів США. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури та Броварської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно трьох мешканців Київської області за вимагання грошей у приватних підприємців за попередньою змовою групи осіб із застосуванням насильства, небезпечного для життя та здоров'я.

Слідством встановлено, що троє мешканців Київської області, які входили до складу злочинного угруповання, вимагали неіснуючий борг від власників приватних підприємств у місті Переяслав. Підозрювані погрожували потерпілим та їхнім рідним фізичною розправою та вбивством, застосовували до них фізичне насильство та вимагали сплатити їм 10 000 доларів США.

Досудове розслідування проводилось слідчим Головного управління Служби безпеки України у місті Києві та Київській області, за оперативного супроводу Головного відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю ГУ СБУ в місті Києві та Київській області.

Нагадуємо, що у Києві забудовник намагався стягнути з власника квартири "штраф" у розмірі 10 тисяч доларів США. Забудовника і співробітницю відділу продажів, які вимагали 10 000 доларів США за реєстрацію права власності на квартиру, судитимуть у Києві.

Читайте также