На Київщині росіянка намагалася підкупити поліцію хабарем (ФОТО)

Уродженка російської федерації передала одному з керівників поліції Білоцерківщини хабар

Поліція Київської області направила до суду обвинувальний акт стосовно громадянки російської федерації, яка намагалася дати хабар правоохоронцю. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

45-річна громадянка росії намагалася підкупити одного з керівників поліції Білоцерківського району хабарем у розмірі 25 тисяч гривень за приховування факту складання на неї адмінпротоколів про порушення правил торгівлі алкогольними напоями. Метою також було приховати прострочену посвідку на тимчасове проживання на території України.

Правопорушення викрито працівниками УВБ в Київській області Департаменту внутрішньої безпеки НПУ спільно з працівниками слідчого управління та Білоцерківського управління поліції Київської області.

Слідчі висунули порушниці звинувачення у пропозиції, обіцянці або наданні неправомірної вигоди службовцю. До суду скеровано обвинувальний акт. Зловмисниці загрожує до восьми років позбавлення волі.

На Київщині злочинна група погрожувала підприємцям розправою та вимагала гроші. Троє осіб постануть перед судом за вимагання з приватних підприємців неіснуючого боргу в розмірі 10 000 доларів США. Підозрювані погрожували потерпілим та їхнім рідним фізичною розправою та вбивством, застосовували до них фізичне насильство.

Читайте также