У Києві п'яний чоловік викрав машину таксиста та "обчистив" салон авто

Патрульні отримали орієнтування та вже протягом пів години відшукали ймовірного підозрюваного

У Києві поліція затримала чоловіка за звинуваченням у викраденні та незаконному заволодінні автомобілем. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Зловмисник намагався викрасти авто служби таксі, але йому це не вдалося, тож він вирішив викрасти речі з салону автомобіля. Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі.

До поліції Києва надійшло повідомлення від водія таксі про те, що його автомобіль намагалися викрасти. На місце події прибули патрульні, слідчо-оперативна група та кінологи.

За даними слідства, водій таксі отримав замовлення від киянина з вулиці Лісової, однак, прибувши на місце призначення, під час розрахунку за послуги у чоловіків виникла суперечка. Під час сварки водій вийшов з автомобіля, залишивши ключі в замку, чим і скористався зловмисник, який у стані алкогольного сп'яніння намагався втекти на таксі. Однак заявник встиг заглушити двигун, а зловмисник втік, прихопивши з собою гроші та документи, які були в сумці потерпілого.

Патрульні встановили місцезнаходження підозрюваного протягом 30 хвилин. Слідчі затримали фігуранта. Він виявився раніше не судимим місцевим мешканцем 1988 року народження.

За процесуального керівництва Оболонської окружної прокуратури працівники Оболонського управління поліції повідомили чоловіку про підозру у скоєнні крадіжки та незаконному заволодінні транспортним засобом, що відбулися в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

У Києві серійного крадія елітних авто замість покарання просто відпустили додому. Поліція Києва затримала серійного викрадача елітних автомобілів. На те, щоб зловити 50-річного злочинця, знадобився не один рік і величезна кількість доказів. Однак суд просто відпустив зловмисника з залу суду під домашній арешт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися