У столиці чоловік викрав чужий автомобіль та покинув Київську область

Правоохоронці столичної Оболоні затримали автокрадія

В Оболонському районі Києва поліція затримала зловмисника, який намагався викрасти чужий автомобіль. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом. Обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

До поліції надійшло повідомлення про викрадення автомобіля ГАЗ. Слідчі за допомогою аналітиків сектору кримінального аналізу розпочали розслідування з метою встановлення місцезнаходження транспортного засобу та осіб, причетних до скоєння злочину. Усім патрульним екіпажам також було надано опис автомобіля.

У процесі реалізації оперативної інформації аналітики встановили місцезнаходження автомобіля ГАЗ у Житомирській області. На місце події негайно виїхали патрульні, слідчі та працівники кримінальної поліції для з'ясування ситуації та документування злочину.

Поліцейські з'ясували, що чоловік вирішив зламати ключ запалювання чужого автомобіля і викрасти його. Викрадача автомобіля затримали. Він є місцевим жителем, 1974 року народження, і раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за подібний злочин.

За процесуального керівництва Оболонської місцевої прокуратури слідчі Оболонського управління поліції повідомили чоловіку про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох і до п'яти років.

У Києві серійного крадія елітних авто замість покарання просто відпустили додому. Поліція Києва затримала серійного викрадача елітних автомобілів. На те, щоб зловити 50-річного злочинця, знадобився не один рік і величезна кількість доказів. Однак суд просто відпустив зловмисника з залу суду під домашній арешт.

Читайте также