Киянин, позбавлений водійських прав, вдруге за рік сів за кермо "під кайфом"

Екіпаж поліції зупинив для перевірки автомобіль ЗАЗ, який рухався в комендантську годину

Водій, у якого вилучили права, вдруге за рік сів за кермо у стані наркотичного сп'яніння. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Уночі 21 січня у Подільському районі столиці співробітники поліції зупинили для перевірки автомобіль ЗАЗ, який рухався вулицею у комендантську годину. Під час спілкування з 23-річним водієм поліцейські одразу помітили у нього ознаки наркотичного сп'яніння. Пізніше це було підтверджено висновком лікаря-нарколога з медзакладу.

Пд час поверхневого огляду транспортного засобу було виявлено білий кристалічний порошок, який, ймовірно, є наркотичною речовиною.

Крім того, патрульні виявили, що чоловік був позбавлений права керування транспортним засобом за рішенням суду. Інспектори склали на водія протокол за керування транспортним засобом у стані сп'яніння особою, яка протягом року керувала транспортними засобами у стані сп'яніння, та винесли постанову за керування транспортним засобом, будучи позбавленим такого права судом.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу для вилучення виявленої в автомобілі речовини.

Нагадуємо, що під Києвом у підозрілого чоловіка виявили підробні документи. Інспектори отримали повідомлення про підозрілих осіб на території АЗС у Софіївській Борщагівці. На місце події прибула поліція та виявила двох чоловіків.

Один з громадян для встановлення особи надав своє водійське посвідчення. Мікрошрифт на посвідченні був відсутній, а колір фарби та захисні елементи не відповідали встановленим критеріям та стандартам. Отже, посвідчення водія мало явні ознаки підробки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися