Під Києвом чоловік підпалив будинок, в якому була його дружина з коханцем (ВІДЕО)

Чоловік через ревнощі до жінки підготував вдома дві пляшки "коктейлю Молотова" та пішов до будинку її коханця

Правоохоронці Київської області повідомили зловмиснику про підозру у підпалі "коктейлем Молотова" будинку коханця своєї дружини. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Інцидент стався в селі Лехнівка Броварського району. До поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що її співмешканець розбив вікно в будинку знайомого і кинув підпалену пляшку із запалювальною сумішшю.

На місце події оперативно прибула група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Броварського управління поліції Київської області. Поліція встановила, що злочин скоїв 45-річний місцевий мешканець.

З'ясувалося, що фігурант приревнував дружину, тому вдома приготував дві пляшки запалювальної суміші і пішов до будинку її коханця, де в цей час перебувала його дружина. Потім палій розбив вікно у приміщенні та кинув "коктейль Молотова". Переконавшись, що кімната почала горіти, він покинув місце події.

Правоохоронці затримали зловмисника та помістили його до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили порушнику про підозру в умисному пошкодженні майна шляхом підпалу. Фігуранту загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадуємо, що у Києві чоловік підпалив каністру з бензином у власній квартирі. Пожежа сталася у багатоповерховому будинку на вулиці Степана Олійника у Києві. Займання почалося через те, що чоловік підпалив свою квартиру за допомогою мастильних матеріалів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися