У Києві п'яний чоловік запевняв, що підірве відділ поліції

Порушник перебував у стані алкогольного сп'яніння і свій вчинок пояснити не зміг

У Києві поліція затримала місцевого жителя, який погрожував підірвати відділ поліції. На момент скоєння злочину чоловік був у стані алкогольного сп'яніння. Наступні три роки він може провести за ґратами, повідомляє поліція Києва.

Повідомляється, що невідомий чоловік зателефонував на спецлінію 102 і повідомив, що збирається підірвати відділення поліції на вулиці Електриків. Оперативний черговий негайно направив на місце події патрульний екіпаж та слідчо-оперативну групу.

Першочергове розслідування показало, що злочин скоїв 38-річний місцевий житель, який раніше не мав судимостей. Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння і не зміг пояснити свої дії.

Слідчий відділ Подільського управління поліції розпочав кримінальне провадження щодо фігуранта за погрозу знищення або пошкодження майна співробітників поліції у зв'язку з виконанням ними службових обов'язків. 

За погодженням з Подільською окружною прокуратурою чоловікові було повідомлено про підозру. Санкція статті передбачає виправні роботи на строк до двох років або арешт на строк до шести місяців, обмеження волі на строк до трьох років чи позбавлення волі на той самий строк.

Нагадуємо, що обурений відключеннями світла киянин двічі "мінував" Офіс президента. Слідство встановило, що 28 листопада 2022 року 51-річний киянин здійснив два дзвінки на спецлінію "102" про замінування будівлі Офісу президента України у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися