Під Києвом чоловік безжалісно вбив власного батька (ВІДЕО)

П'ять ударів ножем син завдав батькові через побутовий конфлікт

Під Києвом через побутову сварку син завдав батькові п'ять ударів ножем. Потерпілий помер на місці. Поліція Київської області затримала зловмисника і повідомила йому про підозру. Про це повідомив Андрій Нєбитов, очільник поліції Київської області, у своєму Telegram-каналі.

У селищі Калита Броварського району син жорстоко вбив власного батька. 52-річний чоловік помер на місці від отриманих поранень. Наразі зловмисника тримають в ізоляторі. Вбивці загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадуємо, що у грудні поліція Київської області повідомила про підозру зловмиснику, який зарізав свого батька. Між сином і батьком виникла суперечка, і підозрюваний вдарив 53-річного чоловіка ножем у спину. До правоохоронців надійшло повідомлення від лікарів про те, що в квартирі в місті Березань виявлено тіло чоловіка з ножовим пораненням.

Прибувши на місце події, співробітники поліції дізналися, що між сином і батьком стався конфлікт, в результаті чого 28-річний вбивця завдав 53-річному чоловікові ножове поранення в спину. Потерпілий помер на місці.

Читайте также