Під Києвом п'яний водій з підробним посвідченням спричинив ДТП (ФОТО)

У крові водія виявили 1.38 проміле алкоголю - майже у сім разів більше за норму

Патрульні в Борисполі виявили у нетверезого водія, який спричинив ДТП, документи з ознаками підробки. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Київської області, передають "Коментарі".

Вчора близько 22-ї години інспектори отримали повідомлення про те, що на вулиці Старокняжицькій у Борисполі сталася ДТП.

На місці події було встановлено, що водій автомобіля ВАЗ 2101 не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та врізався в металевий паркан.

Коли патрульні спілкувалися з водієм, стало зрозуміло, що чоловік, ймовірно, був у стані сп'яніння. Тести на визначення рівня сп'яніння показали, що рівень алкоголю в крові водія становив 1.38 проміле. Це значення приблизно в сім разів перевищує встановлену норму.

Згодом, під час перевірки документів, поліцейські виявили ознаки підробки водійського посвідчення.

Тому поліція склала на водія протоколи і викликала на місце події слідчо-оперативну групу для з'ясування всіх обставин інциденту.

Нагадуємо, що у Києві п'яний чоловік викрав службову автівку та розбив її в ДТП. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік викрав автівку підприємства, а згодом спричинив аварію.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися