Киянин погрожував підірвати райвідділ поліції

Порушник повідомив про замінування одного з районних відділів поліції у Сумській області

Слідчі Голосіївського управління поліції Києва повідомили про підозру 54-річному псевдомінеру. Перебуваючи у столиці, зловмисник зателефонував на спеціальну лінію і повідомив, що один з райвідділів поліції Сумської області заміновано. Про це повідомляє поліція Києва.

Днями близько 23 години на спецлінію 102 зателефонував невідомий чоловік і повідомив, що збирається підірвати приміщення районного відділу поліції в Сумській області. Для перевірки цієї інформації на місце події були негайно направлені спеціалісти, в тому числі вибухотехніки та кінолог зі службовим собакою.

Поліція провела ретельний обшук на місці та прилеглій до будівлі території, але не виявила жодних небезпечних або підозрілих предметів. Після проведення невідкладних оперативно-розшукових заходів за участі аналітиків сектору кримінального аналізу Голосіївське управління поліції встановило особу чоловіка та його місцезнаходження в Києві.

Підозрюваним є 54-річний чоловік, мешканець столиці, і мотив його вчинку залишається нез'ясованим. Поліція затримала його за місцем проживання.

За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу громадській безпеці "мінеру" загрожує максимальне покарання у вигляді шести років позбавлення волі. Найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадуємо, що обурений відключеннями світла киянин двічі "мінував" Офіс президента. Обвинувальний акт відносно киянина за фактами завідомо неправдивих повідомлень про підготовку вибуху в урядовій будівлі скерувала до суду Печерська окружна прокуратура Києва.

Читайте также