У Києві чоловік погрожував підірвати гранату в житловому будинку

Порушнику загрожує до семи років ув'язнення

Поліція Києва затримала зловмисника, який погрожував підірвати свою квартиру ручною гранатою. Під час невідкладного обшуку вдома у чоловіка слідчі вилучили гранату та курильний пристрій для марихуани. Про це повідомляє столична поліція, передають "Коментарі".

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від заявника про те, що його знайомий погрожував підірвати свою квартиру в будинку на провулку Балтійському. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група та оперативники Оболонського управління поліції, а також вибухотехніки та патрульні.

Аби уникнути летальних наслідків, патрульні переконали чоловіка у необхідності відкрити двері. Власник квартири поводився агресивно і, ймовірно, був у стані наркотичного сп'яніння.

Під час обшуку у підозрюваного слідчі вилучили гранату Ф-1, пристрій для куріння марихуани, ноутбук та мобільний телефон. Усі вилучені речі направлено на експертизу. Зловмисник - уродженець Сумщини 1996 року народження, судимостей раніше не мав.

Наразі правоохоронці з'ясовують подробиці події та мотиви зловмисника. Фігуранту загрожує від трьох до семи років ув'язнення.

Нагадуємо, що в Києві чоловік підпалив каністру з бензином у власній квартирі. Пожежа сталася у багатоповерховому будинку на вулиці Степана Олійника. Займання почалося через те, що чоловік підпалив свою квартиру за допомогою мастильних матеріалів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися