У поліцію повідомили про замінування станції метро у Києві

Правоохоронці затримали псевдомінера станції столичного метро

Поліцейські Київського метрополітену затримали псевдомінера станції метро. Чоловік зателефонував до поліції і повідомив про замінування. Поліція обшукала приміщення та не знайшла жодних вибухонебезпечних пристроїв. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Вчора, 14 лютого, на спецлінію 102 надійшло повідомлення про замінування станції метро "Берестейська". Чоловік розповів, що власноруч заклав вибухівку, і погрожував її підірвати.

Поліція негайно прибула на місце події і ретельно обшукала станцію та прилеглу до неї територію. Вибухонебезпечних речовин чи предметів не виявлено.

У ході оперативно-розшукових дій співробітники поліції встановили місцезнаходження фальшивого мінера та затримали чоловіка 1986 року народження, уродженця Рівненської області.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, яке полягає у завідомо неправдивому повідомленні про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів критичної інфраструктури. За цей злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Суд обрав для правопорушника запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Нагадуємо, що поліцейський у Київському метрополітені врятував життя пасажира. Громадянин втратив свідомість у переході біля станції метро. Правоохоронець негайно відреагував та провів необхідні реанімаційні заходи, завдяки чому життя пасажира було врятовано.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися