У Києві чоловік провернув злочинну схему, вже перебуваючи у СІЗО

Зловмисник ошукував киян, перебуваючи у СІЗО

Слідчі скерували обвинувальний акт щодо чоловіка, який ошукував киян, перебуваючи у СІЗО. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передають "Коментарі".

До Шевченківського управління поліції звернулося кілька громадян зі скаргами на те, що невідома особа ошукала їх і заволоділа їхніми грошима. Слідчі прийняли заяви та розпочали досудове розслідування.

Під час досудового розслідування слідчі з'ясували, що чоловік вчинив аналогічні злочини кілька разів протягом тижня, перебуваючи у СІЗО. Зловмисник розмістив оголошення на одному з сайтів про продаж домашньої тварини. На той час зловмисник не мав можливості відкрити банківський рахунок, тому він залучив до своєї злочинної схеми знайомого. Деякі з потерпілих, які відгукнулися на оголошення, зв'язувалися з чоловіком по телефону, і він обіцяв безкоштовно віддати їм собаку породи шпіц. Потерпілим потрібно було лише заплатити за контейнер для тваринки та послуги перевезення.

Таким чином, зловмисник ошукав кількох людей і привласнив майже 5 000 гривень. Правопорушник - мешканець Києва, 1991 року народження. Наразі він вже засуджений за пограбування. За цю злочинну схему йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Нагадуємо, що на Київщині засуджено "наглядача" у СІЗО. Зловмисник використовував свої зв’язки із злочинною діяльністю для створення злочинного синдикату та організації надходження наркотиків і сильнодіючих лікарських засобів до СІЗО та за його межами у столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися