У Києві судитимуть поліцейського-зрадника, який перейшов на бік ворога

Обвинувачений зрадив присязі та надавав допомогу представникам країни-агресора

У Києві судитимуть екс-правоохоронця АР Крим, який зрадив присязі та перейшов на бік ворога. Київська обласна прокуратура повідомляє про скерування до суду обвинувального акту стосовно колишнього оперуповноваженого в особливо важливих справах сектору УБОЗ УМВС України в місті Севастополі за фактом державної зради.

Слідство встановило, що під час окупації півострова у 2014 році обвинувачений зрадив присязі та вступив до лав "Міністерства внутрішніх справ АР Крим", яке пізніше увійшло до складу "Міністерства внутрішніх справ РФ". Він обіймав посаду дільничного в незаконно створеному на півострові правоохоронному органі, а згодом - посаду слідчого поліції Ленінського районного відділу внутрішніх справ у місті Севастополі МВС РФ.

Таким чином, він здійснював свою діяльність в інтересах ворога, зрадивши українському народові. Працюючи у псевдоправоохоронному органі  своїми діями та рішеннями обвинувачений надавав допомогу представникам країни-агресора у проведенні підривної діяльності проти України.

Вирок суду чоловік очікуватиме у слідчому ізоляторі.

Нагадуємо, що в Києві засуджено матроса-зрадника з Криму, який потрапив у полон на Херсонщині. Святошинський районний суд Києва визнав колишнього старшого матроса-гранатометника винним у державній зраді та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 13 років.

Читайте также