У Києві чоловік зібрав у себе вдома цілий арсенал зброї (ФОТО)

Мешканець Києва зберігав у себе вдома боєприпаси

У Києві слідчі повідомили про підозру чоловікові, який зберігав у себе вдома боєприпаси. Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника поліцейські виявили корпус гранати із запалом до неї, нунчаки та патрони різного калібру. Про це повідомляє поліція Києва.

Співробітники Оболонського управління поліції отримали інформацію, що зловмисник зберігає боєприпаси у своїй квартирі на вулиці Агрегатній. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та вибухотехніки.

Під час обшуку за місцем проживання чоловіка правоохоронці виявили та вилучили корпус гранати Ф-1 із запалом УЗРГМ-2, 42 патрони різного калібру, муляж підривача та нунчаки. Правоохоронці затримали 37-річного киянина, раніше не судимого.

Слідчі Оболонського управління поліції розпочали кримінальне провадження за фактом незаконного зберігання, придбання боєприпасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу. Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадуємо, що чоловік із повним рюкзаком зброї напав на жінку у Броварах. Зловмисник мав при собі дев'ять гранат, пістолет та два автомати – так фігурант і розгулював містом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Семен Семенович

20 лютого 2023, 15:23

И где арсенал ???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися