Під Києвом затримали торгівця боєприпасами (ВІДЕО)

Що відомо про спецоперацію

У Вишгороді затримали місцевого мешканця за зберігання та збут боєприпасів. Про це розповіли у Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними відомства, торгівлю боєприпасами задокументували під час чергової реалізації "товару". У ділка вилучили чотири корпуси гранати Ф-1, один корпус гранати РГО та запали до них. Крім того, під час обшуку правоохоронці вилучили 60 патронів, а також гроші, отримані за продаж боєприпасів.

Поліцейські затримали 45-річного місцевого жителя та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Всі речові докази направили на експертизи. За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами затриманому повідомили про підозру. Чоловіку загрожує до семи років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що староста селища Озера Гостомельської громади надав російським окупантам маршрути доріг для наступу на Київ. На початку повномасштабного вторгнення в Україну зрадник підтримав російських загарбників та запропонував їм свою допомогу. Торік посадовець зорієнтував на місцевості російських окупантів під час їхнього наступу на Київ. Саме він надав росіянам маршрути доріг для просування їхніх військових колон у напрямку столиці через Гостомель та Мощун.

Нагадаємо, що у Києві викрили злочинну схему заволодіння активами майже трьох десятків підприємств. Схему рейдерського захоплення організував 41-річний киянин. В нього також було вісім спільників. На підставі підроблених документів вони намагалися переоформити корпоративні права на підконтрольних людей для подальшого продажу третім особам.

Читайте також, що у київському монастирі затримали прокремлівського блогера



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися