Викрито окупанта, який у Бучі вбив цивільного на очах у дитини (ФОТО)

Повідомлено про підозру окупанту, який у Бучі вбив мирного жителя

Повідомлено про підозру російському військовослужбовцю, який вбив мирного жителя та скоїв замах на вбивство його 14-річного сина. Хлопець з батьком їхали за гуманітарною допомогою в Бучі. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура.

Стало відомо, що військовослужбовцю 2-ї оперативної роти Управління Федеральної служби військ національної гвардії РФ по Ярославській області заочно повідомлено про підозру у жорстокому поводженні з цивільним населенням у поєднанні з умисним вбивством.

За версією слідства, у березні 2022 року, під час окупації Бучі, 14-річний хлопчик з батьком їхали на велосипедах до пункту видачі гумдопомоги. Підозрюваний зупинив їх на одній з вулиць. Беззбройні цивільні, які носили білі пов'язки, що вказували на те, що вони є мирними мешканцями, сказали російському солдату, що вони не становлять для нього небезпеки.

Тим не менш, загарбник двічі прицільно вистрілив в чоловіка, який загинув від отриманих травм, і спробував вбити неповнолітнього. Коли підліток впав на землю, підозрюваний вистрілив йому в голову. Остання куля влучила в капюшон куртки юнака. Неповнолітній продовжував лежати на землі, прикидаючись мертвим, поки російський солдат не покинув місце події.

Після цього поранена дитина побігла до найближчого будинку, де їй надали першу медичну допомогу.

Нагадуємо, що викрито окупанта, який вбив беззахисного пенсіонера під Києвом. Капітан російської загарбницької армії, який під час окупації Київської області вбив 70-річного цивільного, постане перед судом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися